Contact

Lid worden?

Bent u eigenaar van een Brandsma motorboot? Meld u zich dan aan als lid van onze vereniging: de Brandsma Motorboot Club

Als lid van onze vereniging ontvangt u twee maal per jaar ons boeiende magazine, waarin reisverhalen van leden zijn opgenomen, technische tips en vele andere wetenswaardigheden. Het bestuur organiseert minimaal eens per jaar een technische cursus en in het voorjaar en in het najaar zijn er ledenbijeenkomsten met een informatief karakter. Uiteraard is er dan ook altijd ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. En natuurlijk mogen ook de vaartochten niet onvermeld blijven!

Via het (besloten) leden-deel van onze website hebt u toegang tot 20 eerdere edities van ons blad. Tevens vindt u hier onze ledenlijst. Ook zijn in dit deel de presentaties van technische cursussen opgenomen.

Onze vereniging kent een hoofdlidmaatschap per boot. Leden die hun boot hebben verkocht kunnen als donateur lid blijven van de club.

Hoofdlidmaatschap (€60 per jaar) en Donateur (minimaal €40 per jaar)

Wilt u zich aanmelden als lid van onze club? 

Stuur dan een mail naar secretaris@brandsmamotorbootclub.nl. U ontvangt dan een aanmeldingsformulier en na retourzending en betaling van de contributie krijgt u toegang tot het leden-deel van onze website.

Contact

Bestuur

Technische commissie:

  • Jan Fokke, elektrotechnisch deskundige
  • Dick en Wim van de Leij, mechanisch deskundigen

Redactie:

Websitebeheer

Reisverhalen, avonturen en ervaringen met uw Brandsma motorboot of andere interessante vaarzaken plaatsen we graag in ons magazine. We vragen u om deze te sturen naar: redactie@brandsmamotorbootclub.nl. Wilt u in uw artikel aangeven welke illustraties bij welke tekst horen, maar deze illustraties ook apart opsturen.